Concerten

Voor Concerten heeft Muziek Marjoleine  verschillende opties. Ze treedt op als zangeres en begeleidt zichzelf met gitaar.  Haar concerten worden goed ontvangen en mensen genieten van de prachtige muziek. Ook geschikt als huiskamerconcert.

  1. Met Muziek Marjoleine naar Spanje “Sol y musica”

Ga mee met Muziek Marjoleine en haar gitaar op muzikale reis naar Spanje en Latijns Amerika. De zonnige klanken komen naar u toe en verwarmen uw hart. U herkent vast een aantal van deze mooie Spaanstalige liedjes. Klap of swing mee!

Op het repertoir staat prachtige muziek van de jaren 30 tot heden, bekend door o.a. Los Pachos, Garlos Gardel, Richie Valens, Gipsy Kings en Imca Marina. Zoals de romantische bolero Besame mucho, de tango Caminito, het swingende La bamba, de rumba Bamboleo en Porompompero, het lied Y Viva España en Cuando Cuando Cuando. Een deel van de nummers wordt gezongen in het Nederlands, wat verrassende teksten oplevert.

  1. Nostalgie met Franse Chansons

Nostalgisch muzikaal moment met Franse Chansons. Marjoleine zet met haar stem en gitaar een gezellige sfeer neer. Ze neemt u mee op reis naar Frankrijk met bekende Franse chansons van vroeger. De chansons worden ook deels in het Nederlands gezongen, zodat u weet waarover het gaat.

Op het repertoire staan o.a.: La vie en Rose, Hélene, Non non Rien n’a Changé, Petit Gonzales, Une belle histoire, Il est Cinq heures Paris s’ éveille, Voila, Parlez moi d’amour, Ne me quitte pas.

Marjoleine kan het publiek ademloos laten luisteren, ontroeren en aanzetten tot dansen en meezingen. Met haar mooie warme stem, afwisselend gitaarspel kan Marjoleine een mooi sfeervol concert voor u verzorgen.

Met deze Franse chansons komen herinneringen boven, van vakanties naar Frankrijk, van momenten waarbij vroeger naar deze muziek werd geluisterd of van samen zingen thuis. De Franse teksten blijken bij veel mensen nog te zijn blijven hangen!

Laat u verrassen met een prachtig concert: Nostalgie met Franse chansons.

  1. Op muzikale reis over de wereld

Muziek Marjoleine neemt u mee op reis vanuit Brabant over de hele wereld met herkenbare Nederlandse levensliederen, Spaanstalige boleros, Engelstalige rock en roll/twist en Franse chansons. Vrolijke muziek, waarbij u kan meeklappen, swingen en meezingen. Met haar stem, gitaar en woodblock brengt ze de stemming er goed in.

De muzikale route start vanaf Het Kleine Cafe aan de Haven via Oh Waterplein naar Aux Champs Elysée. We reizen in Une Belle Histoire,  La Vie en Rose naar Y Viva España. Dan naar Mexico: Besame Mucho!.  We keren weer swingend terug via Brabant met een medley van Let’s twist again, Daar bij de Waterkant met Twee Motten in mijn ouwe jas. En we nemen nog vele herkenbare muzikale zijpaadjes. Hee Goade mee?

Prijs: 2x 45 minuten speeltijd voor € 255,– inclusief BTW. Reiskosten € 0.40  per km vanaf Helmond. Dit is een speciale prijs voor zorginstellingen.

 

        4. Marjoleine als singer-songwriter met Love & life

Een programma met zelfgeschreven songs, is nog in voorbereiding en vanaf maart te boeken. Een gevarieerde mix van liefdesliedjes tot protestsongs, die veelal in het Nederlands zijn geschreven.

 

Reacties van klanten

We hebben gisteren een optreden van Muziek Marjoleine gehad op ons 40-jarige buurtfeest.

Het optreden was zeer professioneel en erg sfeervol. Alle gasten waren erg gecharmeerd van het optreden en vonden het een grote meerwaarde hebben. Marjoleine bedankt voor je prachtige optreden.

 

Anita Bloks namens buurtvereniging Croyse Ridders

Marjoleine heeft opgetreden in café Kraaij & Balder met haar programma Sol y Musica. Marjoleine is een zeer getalenteerde artieste. Ze heeft een prachtige stem en begeleid zichzelf op gitaar. Maar ze is is ook entertainer en krijgt de mensen de dansvloer op. Ze komt binnenkort met haar Franse programma, mijn gasten en ik verheugen ons hier op

Hermien Balder

Nog bedankt voor het leuke optreden. Iedereen heeft er enorm van genoten en het maakte de dag licht en feestelijk. Iedereen vond het een heel bijzonder samenzijn en kijkt er met veel plezier op terug!

Dochter van jarige bewoner van Glorieuxpark Eindhoven

 

Het optreden was geweldig, we zijn er allemaal van opgeknapt.

Bezoeker van concert bij KBO Ridderkerk